Testa chokladmassage

Vad kan passa en chokladälskare bättre än en lyxig chokladmassage? Idag har man ju även kunnat bevisa att choklad inger samma sorts känslor som när vi är förälskade!

Även om de gamla aztekerna inte kände till exakt vilka hälsobringande effekter choklad faktiskt ger så kunde de absolut känna hur underbart det smakade. Kakao är en fantastisk böna med många fina egenskaper som bland annat frigör endorfiner och höjer koncentrationsförmågan. En chokladmassage berör luktsinnet då massageoljan doftar choklad, och känseln eftersom den masseras in i kroppen.

Om behandlingen

Massagen utförs med varm chokladolja som i samtliga fall ger en rengörande effekt på huden och förebygger åldrande. Behandlingarna varierar något beroende på vilken ort du väljer att genomföra den. Tänk även på att du kanske blir både trött och har en sämre frisyr efter din behandling. Boka inget viktigt direkt efteråt och duscha inte eller tvätta håret på minst 4 timmar utan låt de eteriska oljorna få tid att verka. Behandlingen är helt anpassad till dina behov och kan därför variera.

Pris: 995 kr/person

Varaktighet: 70-90 minuter beroende på vilken salong du väljer.

Tillgängliga orter: Stockholm, Göteborg, Malmö, Hässleholm, Karlstad, Kumla, Laholm och Mora.

Bra att veta: Observera att du måste ha ett värdebevis giltigt specifikt för ”Chokladmassage” för att kunna göra en bokning. Har du ett Greatdays presentkort på ett belopp måste du köpa ett värdebevis giltigt för ”Chokladmassage” innan du kan boka.

 

Chokladens hälsoeffekter

Choklad är inte bara gott utan den är även bra för hälsan på flera olika sätt. Detta bruna guld innehåller nämligen ämnen som kan hjälpa oss att bland annat stressa mindre, det är bra för blodtrycket, förbättrar cirkulationen och förebygger hjärt och kärlsjukdomar. Choklad har dessutom en smärtstillande effekt, framförallt hos kvinnor. Fettasyrainnehållet i kakao och mörk choklad är mycket bra och innehåller även koffein och theobromin som är uppiggande. Äter du mörk choklad av bra kvalitet så innehåller det gott om fibrer, koppar, järn, magnesium och flera olika mineraler. Bra va?

Boka här
Taggar:Alla hjärtans dagChokladmassageDalarnaGöteborgHässleholmHöjdpunktKarlstadKumlaLaholmMalmöMassageMoraMors dagSkåneSpaStockholmUpplevelse.comUpplevelsepresenterVärmlandVästra Götaland

Information

Adress: Flera orter

Pris: 995 kr

Vad vill du göra?

Datum