Testa Wake på The Cable Park

Bjud med dig din vän eller partner och testa Wake på The Cable Park. Här kommer det inre vattendjuret fram och ni kan förbereda er på några adrenalinfyllda timmar på vattnet! På The Cable Park i Arlanda strax utanför Stockholm får du nämligen chansen att testa på hur det är att glida fram på vattenskidor, wakeboard eller kneeboard – du väljer.

Pris: Från 475 kr

Varaktighet: Cirka 2 timmar

Tillgänglighet: Maj-september

Ålder: Från 10 år. Observera att deltagare måste vara simkunniga och ha vattenvana. Ungdomar mellan 10–16 år måste ha med sig myndig ansvarig

Det här ingår i upplevelsen:

  • 2 timmars åkning i vattenparken
  • Coachning av en erfaren guide
  • wakeboard, vattenskidor, kneeboard
  • Våtdräkt, flytväst och hjälm ingår

Testa Wake på The Cable Park

Händer under wake-upplevelsen

The Cable park är en vattenpark som du kan jämföra med en skate- eller skidpark. Här susar du fram över vattenytan på den 623 meter långa banan, med hjälp av en eldriven linbana. Upplevelsen passar utmärkt för såväl nybörjare som mer vana åkare. För den vågade finns även hopp och rails att prova på.

Mer om The Cable Park, Sthlm-Arlanda

Den 1 juli 2011 öppnades The Cable Park och drömmen blev äntligen till verklighet för Familjen Günther, som äger och driver vattenparken. Det är en utomhusarena för vattensport i Halmsjön som ligger i Arlanda, strax utanför Stockholm. Med en 623 meter lång linbana som kan jämföras med en skidlift, och kabelparken som påminner om en skate- eller skidpark med hopp och rails, fast på vatten. Här kan man dela med sig av tips och tricks och träffa vänner med samma intressen. I denna ”beachclubliknande oas” finns det även möjlighet att spela volleyboll, sola och ta ett glas vin på altanen om man inte vill, eller kan åka.

Bjud med dig din vän eller partner, för att tillsammans uppleva denna fartfyllda vattensportsbana!

Boka här
Taggar:AktiviteterArlandaSommarSportaktiviteterStockholmTruestoryUpplevelsepresenterUpplevelserVattenaktiviteterVattensportWakesurf

Information

Adress: Arlanda

Pris: 475 kr

Vad vill du göra?

Datum