Testkör supersportbilarna Ferrari och Lamborghini

Drömmer du om att få testköra en Ferrari eller Lamborghini? Två av världens snabbaste bilar. Eller har du någon i din närhet, som du vill ge en riktigt häftig och minnesvärd upplevelse till?
Nu behöver du inte välja en av dessa två supersportbilar, för i den här upplevelsen får du nämligen möjlighet att testköra båda!

Så ta chansen att få känna hur adrenalinet rusar i kroppen medan du trampar gasen i botten i en Lamborghini och en Ferrari.

Pris: 2995 kr / person
*denna upplevelse köps som ett presentkort, så du vid ett senare tillfälle kan välja den tidpunkt som passar dig.

Testkör supersportbilarna Ferrari och Lamborghini

Testkör två supersportbilar

Du kommer få köra två av världens snabbaste bilar. En Ferrari 458 Italia och en Lamborghini Huracan lp-610-4, i en sträcka på 15 km vardera. Du kommer kunna accelerera 0–100 km/h på 3,2 sekunder och tillsammans kommer du köra 1180 hästkrafter.

I början av upplevelsen får du en genomgång av båda bilarna och dess funktioner av en erfaren instruktör. Instruktören kommer vara med dig under hela upplevelsen, för att svara på frågor och hjälpa dig hantera sportbilarna på bästa sätt. Efter genomgången får du ge dig ut med bilen och köra på motorvägen.

Praktisk information och tillgänglighet

För att genomföra denna upplevelse behöver du ha körkort och vara nykter. Du kan ha på dig vanliga kläder, men skor med klackar rekommenderas inte. Upplevelsen är tillgänglig under maj-september på utvalda datum. Datum anpassas efter efterfrågan och upplevelsen är tillgänglig i dessa städer: Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Örebro, Linköping och Jönköping.

Uppfyll din gamla barndomsdröm eller varför inte förverkliga någon annans. Det här blir garanterat ett minne för livet, fylld med adrenalin och fart, tillsammans med en Ferrari och en Lamborghini, två av världens snabbaste och snyggaste bilar.

Vi hälsar dig varmt välkommen till den mest fartfyllda och härliga upplevelsen för alla som älskar bilar!

Boka här
Taggar:AdrenalinAktiviteterFars dagFöretagsaktiviteterGöteborgHöjdpunktLinköpingMalmöÖstergötlandSkåneSnabba bilarSportaktiviteterSportbilStockholmSvensexaUpplevelse.comUpplevelsepresenterVästeråsVästmanlandVästra Götaland

Information

Adress: Flera adresser

Pris: 2995 kr

Vad vill du göra?

Datum