Unik Show! Komikern, musikern och skådespelaren Stephen Lynch på China Teatern

MISSA INTE ÅRETS SHOW! STEPHEN LYNCH- THE TIME MACHINE TOUR.

I höst kommer äntligen Stephen Lynch till China Teatern och bjuder på en föreställning med musik, humor och underhållning.

När?

19 september 2023 kl 19:30

Var?

China Teatern i Stockholm

INFO:
Pris: 355 kr
Showlängd: ca 90 min
Dörrarna öppnar: 18:30
Showstart: 19.30
Slut: 21.30
Åldersgräns: ingen

Om showen

Hans unika blandning av musikalisk baserad komedi har gett honom starkt lojala fans runt om i världen. Hans meriter är b.la flera utsålda liveshower, sex bästsäljande CD-skivor, RIAA-certifierade guld DVD och hans topprankade Comedy Central Specials.

2006 klev Stephen Lynch upp på Broadwayscenen för första gången i titelrollen som The Wedding Singer. Hans prestation gav honom nomineringar till några av de högsta utmärkelserna i amerikansk teater. T.ex Drama League Award för framstående prestanda, Drama Desk Award för enastående skådespelare i en musikal, samt det mycket eftertraktade Tony Award för bästa prestanda av en ledande skådespelare i en musikal.

Stephens album ”A Little Bit Special”, ”Superhero”, ”The Craig Machine” och ”3 Balloons” har sålt hundratusentals exemplar runt om i världen. Hans första DVD, ”Live at the El Rey”, certifierades guld av RIAA. Stephen har turnerat med några av de största namnen inom komedi, inklusive Lewis Black och Mitch Hedberg. Hans shower har blivit utålda i hela USA, Australien och Europa. Han har ofta kallats ”The Beyonce of Scandinavia.”

Boka här

Information

Adress: Berzelii park 9, 111 47 Stockholm

Boka: Boka nu

Pris: 355 kr

Datum:
19 september 2023 - 19:30

Vad vill du göra?

Datum