Unna dina naglar en manikyr

Skäm bort dig själv och unna dina naglar en manikyr. För vem vill inte ha snygga och välskötta händer? Händerna är ditt viktigaste redskap och de syns mer än vad du anar. En manikyr är också en perfekt present till någon i din närhet, som tycker att händer och naglar är viktiga och måste vårdas.

Pris: 595 kr / person
Varaktighet: Cirka 60 minuter
Orter: Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Huddinge, Norrköping, Trollhättan och Sundbyberg.

I Stockholm sker inga behandlingar på lördagar, men kliniken i Sundbyberg är öppen sju dagar i veckan. I Göteborg kan du boka behandlingar måndag-fredag. Kliniken i Trollhättan ligger i Lilla Edet.

Unna dina naglar en manikyr

Hur en manikyr går till

Behandling börjar med att nagelteknologen rengör dina händer och naglar och nagelbanden mjukas upp. Sen är det upp till dig vilken form du vill ha på nageln, när den ska filas och formas. Du får en grundlig handmassage som är både energigivande och avstressande och sedan avslutas behandlingen med bas- och glansigt topplack, efter dina önskemål. Du kommer bli väl omhändertagen och få dina naglar och nagelband vårdade av en professionell nagelteknolog i en harmonisk och avkopplande miljö.

Unna dig lite lyx och få dina naglar vårdade av en erfaren nagelteknolog. Eller ge bort denna upplevelse till någon du vet skulle uppskatta att få fina naglar genom manikyr!

Boka här
Taggar:GöteborgLinköpingMalmöManikyrMors dagÖstergötlandRelaxSkönhetsbehandlingStockholmTrollhättanUpplevelse.comUpplevelsepresenterUppsalaVästeråsVästmanlandVästra Götaland

Information

Adress: Flera adresser

Pris: 595 kr

Vad vill du göra?

Datum