Upplev avkopplande massage för två

Bjud med dig din vän eller partner och upplev avkopplande massage för två. Är ni spända, stressade eller vill ni kanske bara bli ompysslade för en stund? Unna er då en behandling där er kropp står i fokus. Välj massage för en stunds avslappning och återhämtning, eller med mer behandlande moment som tryck och töjning.

Pris: 1750 kr / 2 personer

Varaktighet: 50–60 minuter

Orter: Stockholm, Malmö, Uppsala, Västerås, Linköping, Norrköping, Trollhättan och Hässleholm.

Kliniken i Trollhättan ligger i Lilla Edet. I Norrköping kan ni boka in er mån-fred.

Viktig information: Denna upplevelse ger er tillgång till två massörer och två bänkar, men massagen sker oftast i olika rum. I vissa orter finns dock möjligheten att masseras i samma rum. Undvik att äta strax före massagen.

Upplev avkopplande massage för två

Uppplev massage för två

Upplev en helkroppsmassage som utförs av professionella massageterapeuter i en harmonisk och avkopplande miljö. Under den här behandlingen får ni tid att varva ner och samtidigt samla ny kraft och energi. Vid en helkroppsmassage masseras rygg, axlar, nacke, fram och baksida ben och armar, men ni kan själv välja inriktning i samråd med massören. Musklerna kommer bearbetas genom knådningar och strykningar, så att blodcirkulationen ökar och spänningar löses upp.

Varför är massage bra?

Massage ökar musklernas syreupptagningsförmåga och gör dem också mer elastiska och smidiga. Nervsystemet påverkas positiv och det förbättrar kroppstemperaturen, vätskebalansen och blodcirkulationen. Det ökar även koncentrationsförmågan och mage samt tarm fungerar bättre. Massage frigör endorfiner som har en smärtlindrande effekt och oxytocin, som gör att vi känner oss lugnare, mindre ängsliga och gör att sömnen förbättras.

Det här är en perfekt present att ge till någon du tycker om, så bjud med dig din vän eller partner. En upplevelse för hela kroppen, som kommer hjälpa er att släppa vardagsstressen och bara koppla av, samtidigt som det styrker er kropps välmående.

Boka här
Taggar:Alla hjärtans dagDejtFars dagHässleholmLinköpingMalmöMassageMors dagNorrköpingÖstergötlandRelaxSkåneStockholmSundsvallTrollhättanUpplevelse.comUpplevelsepresenterUppsalaVästeråsVästernorrland

Information

Adress: Flera adresser

Pris: 1750 kr

Vad vill du göra?

Datum