Upplev en Hot stone massage

Upplev en härlig avslappnande Hot stone massage. Är du spänd, stressad eller vill du kanske bara bli ompysslad för en stund? Då är en Hot stone massage perfekt, där släta, varma lavastenar, väldoftande aromaoljor och helkroppsmassage släpper på dina spänningar i dina muskler och du blir helt avslappnad.

Pris: 695 kr / person

Varaktighet: 50–60 minuter

Orter: Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Linköping, Norrköping, Trollhättan, och Hässleholm.

Kliniken i Trollhättan ligger i Lilla Edet. I Norrköping kan ni boka in er mån-fred. I Uppsala gäller värdebeviset på vardagar.

Viktig information: Rekommenderat att inte äta tätt inpå.

Upplev en Hot stone massage

Mer om upplevelsen Hot stone massage

I den här upplevelsen får du njuta av lyxiga eteriska aromaoljor, känna värmen av stenarna och samtidigt få en härlig helkroppsmassage av en professionell massageterapeut. Du blir väl omhändertagen i en harmonisk och avkopplande miljö och upplevelsen inleds med en konsultation från massageterapeuten. Då Hot stone massagen skräddarsys efter dina behov. Sedan placeras de varma stenarna noggrant ut på din kropp och för att förstärka avkopplingen är stenarna inoljade med eteriska aromaoljor.

Hot Stone massage och dess positiva effekter

Hot stone massage är välgörande för trötta och spända muskler och gör dig avslappnad. Massagen ökar blod- och lymfcirkulationen, stimulerar cellförnyelsen och lindrar muskelvärk. Den har en lugnande och stressreducerande effekt samtidigt som den ger ny kraft och energi.

Unna dig en härligt avkopplande hot stone massage!

Boka här
Taggar:Alla hjärtans dagFars dagGöteborgHässleholmHotstone massageLinköpingMalmöMassageMors dagNorrköpingÖrebroÖstergötlandSkåneStockholmSundsvallTrollhättanUpplevelse.comUpplevelsepresenterUppsalaVästeråsVästernorrlandVästmanlandVästra Götaland

Information

Adress: Flera adresser

Pris: 695 kr

Vad vill du göra?

Datum