Upplev flugfiske för två

Ta med dig din vän, förälder eller din partner och upplev flugfiske för två. Känn lugnet när båten guppar på vattnet och solens strålar glittrar som diamanter på ytan. Plötsligt rycker det till i fiskespöt och hjärtat börjar slå snabbare. Det är nu du börjar inse den magiska känslan i flugfiske.

Pris: Från 4495 kr för två personer
Ålder: Från 14 år
Varaktighet: 4,5 eller 8 timmar, beroende på valt paket.
Ort: Stockholm

Detta ingår i upplevelsen:
En hel- eller halvdag med flugfiske för både nybörjare och erfarna fiskare
Lär dig allt från grunder till hemligheter
All utrustning och fika ingår

Viktig information Kom bekvämt fritidsklädd.

Flugfiske för två

Flugfiske en upplevelse för alla

För nybörjaren börjar upplevelsen med en genomgång av grunderna i kastteknik. Efter en fikapaus tar man tillsammans med guiden ut båten till dagens bästa vatten för fiske. De mer erfarna fiskarna får ta del av experttips och får prova det absolut senaste inom spön, linor och flugor. Vid lunchtid gör vi ett stopp. Antingen äter vi i båten eller så tar vi oss till en ö för att inta en bit mat på en klippa eller lämplig krog.

Fiskemetoden flugfisken

Flugfiske är en typ av sportfiske som utförs med en fiskefluga som bete och ett särskilt tillverkat flugspö för en fluglina. Där tanken är att flugan ska påminna om fiskens naturliga föda. Till skillnad från traditionellt spinnfiske, där betet utgör tyngden för kastet så är det i stället linan. Du kastar linan fram och tillbaka i luften och släpper ut mer och mer lina tills du kan kasta ut flugan på vattnet. Det viktigaste med kasttekniken är att kunna få flugan att landa en liten bit framför fisken. I stort sett alla fiskarter kan fiskas med flugspö, vanligast är dock harr, öring/havsöring, lax, röding och gädda.

Häng med på en härlig upplevelse ute i naturen!

Boka här

Information

Adress: Se bokning

Pris: 4495 kr

Vad vill du göra?

Datum