Bodyflight i Stockholm

Mer om Bodyflight

Bodyflight är kanske det närmsta du kommer att flyga helt själv. Du ligger raklång i en vindtunnel som håller dig luftburen och det är endast luft mellan dig och marken. Luftströmmarna som håller dig luftburen håller hastigheter på upp till 200 km/h och genom dessa starka vindar kan du uppleva en känsla av flyga, som kan liknas med de fria fallet du upplever i samband med ett fallskärmshopp. Du kommer vara luftburen i 120 sekunder och det motsvarar tre fallskärmshopp från 4000 m. Till din hjälp får du en teoretisk genomgång av erfarna instruktörer som hjälper dig njuta av upplevelsen till fullo.

Bra att veta

När du är i luften kan det bli påfrestande för vissa delar av kroppen, så bör inte vara gravid eller ha rygg- och nackskador, samt ha problem med hjärtat när upplever Bodyflight. I övrigt behöver du inga speciella fysiska egenskaper, dock är maxvikten 120 kg. Om du känner dig osäker kan du konsultera läkare. Du bör ha skor som sitter tight samt slappa kläder, all annan utrustning får du låna på plats.

Vägbeskrivning

Bodyflight Stockholm ligger i Bromma en bit utanför centrala Stockholm. Du tar dig dit med bil från centrala Stockholm på ungefär 15 minuter. Om du föredrar att åka kollektivtrafiken så stannar spårvagn 22 i närheten, du kliver av på stationen Norra Ulvsunda. Bussarna 110, 112, 155 samt 509 trafikerar även i området.

Läs även

Hitta fler upplevelser i Stockholm

Flyg luftballong

Flyg helikopter

Prova att åka flyboard i Stockholm

Stridsbåt i skärgården

RIB-båt i Stockholm skärgård

Kör sportbil