Flyg luftballong i Stockholm

Vad vill du göra?

Datum

Mer om att flyga luftballong

Uppskattar du härliga vyer och utsikter men är inte höjdrädd? Då ska du testa på att flyga luftballong över Stockholm och uppleva staden på ett sätt du aldrig sett den förut. Luftballongen kommer ta dig upp till 1000 meter över marken och även om det kan kännas lite obehagligt att vara så högt upp i luften så är det värt det med tanke på utsikten du kommer få uppleva. Luftballong är ett av de säkraste sätten att fördas uppe i luften och luftballongen flygs även av en erfaren pilot som kommer ta väl hand om dig och dina vänner medan du färdas över hustak och trädtoppar.

Bra att veta

Klä dig varmt, beroende på väderlek kan det bli kallt. Klä dig ungefär som om du ska gå ut på en skogspromenad. Glöm inte att ta med kameran, du kommer uppleva utsikter som du aldrig kommer glömma. Man hjälper till med hela arrangemanget, det vill säga alla förberedelser och efterarbete. Efter ballongflygningen serveras det champagne och du får även ett diplom med dig hem.

Arrangerar du luftballongturer?

Driver eller jobbar du på ett företag som anordnar turer med luftballong? Då kan du skapa ett företagskonto hos oss och publicera alla event och aktiviteter ni anordnar. Här skapar du konto