Kör sportbil i Stockholm

Kör Ferrari

Det finns tyvärr inga evenemang.

Vad vill du göra?

Datum

Mer om att köra sportbil

Har du drömt om att köra en riktigt snabb sportbil och känna adrenalinet pumpa? Då ska du testa på att åka en supersnabb sportbil, antingen Lamborghini eller Ferrari, i Stockholm och känna G-krafterna trycka ner dig i stolen!

Du kommer få möjlighet att känna, klämma och provköra sportbilen tillsammans med en erfaren instruktör som bistår dig för att du ska få den optimala upplevelsen.

Längst ner på denna sida kan du boka och beställa att köra sportbil i Stockholm och medan du tar dig ner för sidan kan du läsa mer om olika sportbilar du kan köra i Stockholm.

Speedtest mellan Ferrari och Lamborghini

Undrar du vilken bil som egentligen är snabbast av Ferrari och Lamborghini? Nu har du chans att testa själv genom att trycka plattan i mattan längs med en landningsbana för flygplan! En adrenalinkick utan dess like kan du räkna med! Innan du trycker gasen i botten får du instruktioner och mer kännedom om bilarna från en erfaren förare och sen är det bara att luta sig tillbaka i bilstolen, känna motorljudet vibrationer genom kroppen och sen åka i fullfart nerför ett flygfält! En oförglömlig upplevelse!

Kör Nissan GTR i Stockholm

Nissan GTR är en av världens snabbaste bilar och kör 0-100 km/h på endast 2.7 sek! Du trycks bokstavligen tillbaka i sätet när du pressar ner gasen på en GTR. Folk som har kört bilen beskriver det som att bilen skriker efter att accelerera och att det är en utmaning att inte trycka gasen i botten. Innan körningen får du en genomgång av bilen och sen är det bara att starta motorn och ta GTR´en ut på en åktur.

Speedtest med Nissan GTR

Du kan testa exakt vad Nissan GTR går för genom att köra ett speedtest nerför ett flygfält. Luta dig tillbaka, hör motorn ryta som ett lejon och tryck gasen i botten nerför en landningsbana för flygplan.

Arrangerar du event med sportbilar?

Då ska du skapa ett företagskonto och börja publicera allt spännande ditt företag arrangerar. Du skapar enkelt och gratis ett konto HÄR