Chokladprovning i Stockholm

Vad vill du göra?

Datum

Mer inom chokladprovning

Är du som många andra, en chokladälskare? Då kommer du älska att gå på chokladprovning i Stockholm! Ta tillfället i akt och smaka på riktig kvalitetschoklad i absoluta världsklass samtidigt som du lär dig mer om dess historia och får en fördjupad insikt i hur man tillverkar choklad, men även dess positiva effekter på din hälsa. Choklad är en personlig favorit för många och det finns en hel vetenskap att lära sig om choklad förutom den goda smaken! Gott och lärorikt på samma gång tycker vi på Vad händer i Stockholm!

Längst ner på denna sida kan du läsa mer om hur du bokar och beställer chokladprovning och på vägen dit kan du läsa mer om olika varianter av chokladprovning och andra sätt att njuta av choklad.

Chokladmassage

Letar du efter en ännu exklusivare chokladupplevelse? Då kanske chokladmassage är något för dig! Passa på att stressa av och känna spänningarna släppa samtidigt som du känner doften av välsmakande choklad. Behandlingen utförs av professionella spaterapeuter och de använder en ljuvt doftande chokladolja för att ge dig en extra kick av upplevelsen.

Choklad- och vinprovning

Choklad och vin kan vara två av de bästa produkterna som man verkligen kan slappna av och njuta av! Bara man tänker på choklad och vin kommer oftast ett leende på läpparna fram. Om du är intresserade av att testa riktig kvalitetschoklad och lära dig mer om dess smaker samtidigt så har vi något åt dig. Förutom att lära dig mer om choklad och dess smaker så får du lära dig mer om vin och hur de passar ihop, du lär dig helt enkelt skapa fantastiska choklad och vin kombinationer! Du kommer få smaka på choklad tillsammans med rött, sött och portvin för att skapa en förståelse hur de olika smakerna kan kombineras. Ta med en vän eller partner för en häftig smakupplevelse och sedan kan du imponera dina vänner genom att bjuda hem dem på en oförglömlig choklad och vinkväll.

Rom- och chokladprovning

Upplev några av världens bästa romsorter och lär dig att kombinera dem med mörk choklad för att få en smakupplevelse utan dess like! På provningen får du lära dig av chokladexperter och romsommelierer hur man på bästa sätt kombinerar dessa två njutelser. Romen kommer från välkända platser i Karibien som  Jamaica, Guatemala och Martinique där man är erkänt duktiga på att ta fram rom.