Ostprovningar i Stockholm

Vad vill du göra?

Datum

Mer om ostprovning

Är du som många andra en stor beundrare av ost i olika slag och ställer gärna fram ostbrickan när du bjuder över vänner på middag? Ost kan vara helt fantastiskt när man äter det för sig eller kanske framförallt när man kombinerar osten med diverse andra maträtter eller drycker. Om du tycker om ost ska du prova på en ostprovning som kommer ge dig en smakupplevelse du sent kommer glömma. Kolla in nedan där vi tipsar om olika aktiviteter som hjälper dig att få en djupare förståelse för vilka smakar man kan kombinera med ost.

Ost- och vinprovning i Stockholm

Ost och vin är kanske den klassiska kombinationen och som givetvis passar väldigt bra tillsammans, vinet är sannolikt den vanligaste drycken man använder när man ställer fram ostbrickan på en middag. Det vanligaste vinet är rödvin men det många har missat är att exempelvis vitt vin fungerar minst lika, det handlar bara om att lära sig kombinera smaker. På denna vin och ostprovning får du en djupare insikt i vinet och osten där du lär dig bland annat vilka ostsorter som passar till olika vinsorter. Det är inte bara en spännande smakupplevelse utan även något du kan använda på framtida middagar. Denna ostprovning kommer garanterat ge dig en ny förståelse för ost och vin och kommer vara ett bra sätt att imponera på dina vänner vänner framöver.

Ost- och ölprovning i Stockholm

De flesta brukar antagligen servera vin till sina gäster när man tar fram ostbrickan och det fungerar naturligtvis lysande! Om du vill imponera på dina vänner kan man servera öl istället vin. Låter det konstigt? Öl och ost kan naturligtvis bli fantastiskt opassande om man inte vet hur man ska kombinera smakerna, men det är exakt det du får lära dig på denna ostprovning. Olika typer av ostar passar till olika ölsorter och på denna ostprovning får du en djupare förståelse för dess smaker och hur du ska kombinera på bästa möjliga sätt och dessutom får du en häftig smakupplevelse under själva provningen. Passa sedan på att bjuda på öl och ost på din nästa middag och imponera på dina vänner.

Arrangerar du ostprovningar?

Då kan du skapa ett företagskonto hos oss. Där kan du enkelt publicera och dela ditt event till nya besökare. Du skapar konto här