RIB sightseeing i Stockholm

En häftig upplevelse för den som gillar fart. Ta med kollegor, vänner eller familj på en spännande upplevelse.Vad vill du göra?

Datum

Mer om RIB sightseeing

Gillar du höga hastigheter och vacker miljö? Då ska du bjuda med vänner och kollegor för en oförglömlig båtfärd genom Stockholm skärgård! RIB Sightseeing tar med dig på en utflykt i upp till 50 knop med fantastisk miljö och intressanta upplevelser på resans gång. RIB båten tar dig på en utflykt i en av världens vackraste skärgårdar och på resans gång får du uppleva Stockholms stränder, Waxholms kastell, Kungliga Djurgården, Fjäderholmarna, Prins Eugens Waldemarsudde och mycket mer. Alla som jobbar med båtarna har lång erfarenhet och stor vana att navigera i skärgården så du kan känna dig trygg när du upplever skärgården i hisnande hastigheter.

Bra att veta när du åker RIB-båt

Räkna med att bli blöt! All utrustning du kan tänkas behöva ingår när du beställer, det vill säga flytvästar och vattentäta overaller. Eftersom RIB-båten tar sig fram i höga hastigheter så räkna med att det kommer vara påfrestande för kroppen att sitta i båten. Personer med rygg- eller nackskador rekommenderas att inte åka RIB-båt.

Arrangerar du event på museum?

Då ska du skapa ett företagskonto och börja publicera allt spännande ditt företag arrangerar. Du skapar enkelt och gratis ett konto HÄR