Snusprovning i Stockholm

Klassisk snusprovning

Kombinera öl och snus

Gör ditt eget snus

Nyheter

Fler provningar

Ölprovningar

Kaffeprovning

Teprovning

Whiskyprovningar

Champagneprovningar

Ostprovning

Vinprovningar

Glassprovning

Mer om snusprovning i Stockholm

Snus har fått lite av en kultstämpel i Sverige och det svenska snuset har blivit känt världen över i samband med att svenskar presenterat snuset för andra kulturer. För många svenskar och stockholmare har snuset en kär plats i byxfickan och om du vill lära dig mer om snusets historia och hur man tar fram snus är detta något för dig. På snusprovningen får du lära dig mer om snusets smak, doft, form och givetvis prova flera olika sorters riktigt gott snus.

Gör ditt eget snus

Om du är en riktig snusälskare så har du säkert drömt om att göra ditt egna snus, men vart börjar man? En bra start är att gå på upplevelsen gör ditt eget snus där du träffar en riktig snusexpert som ger dig råd, tips och annat nyttigt för att du ska kunna göra ditt egna snus. Sen är det upp till dig att använda olika ingredienser och skapa dina egna smaker. Givetvis får du ta med dig snuset med dig hem sen.

Öl- och snusprovning

Snus och öl är en personlig favorit för många människor och båda produkterna har en lång historia i det svenska samhället. På en öl- och snusprovning får du inte bara bekanta dig med snuset utan hur du kan kombinera det med öl för bästa möjliga smakupplevelse. Du testar både olika snussorter och ölsorter samt kommer fram till vilken kombination som blir din nya favorit?