Spökvandringar i Stockholm

Hitta läskiga vandringar genom Stockholms historiska kvarter. Tips för alla åldrar.

Vad vill du göra?

Datum

Mer om spökvandring i Stockholm

Upplev Stockholm från dess mörka baksida där du absolut inte bör befinna dig efter mörkret infaller! På spökvandringen besöker du hemsökta adresser, kusliga källare och mörka bakgator som får din kropp att skaka. Med på spökvandringen har du en spökguide som berättar om stadens förflutna och vad som hänt på de platser du besöker. Historien innehåller mord, ondska och hemska dåd som skett i Stockholm under dess historia.

Kombinera upplevelsen med middag och kanske en mordgåta? Passar perfekt för familjen, kompisgänget eller som aktiviteter med jobbet. Tänk även på att upplevelsen fungerar perfekt att ge bort som upplevelsepresent till någon nära.

Vilken är den bästa spökvandringen i Stockholm?

Det är svårt att säga vilken som är den ”bästa” spökvandringen i Stockholm, eftersom det är en subjektiv bedömning som beror på personliga preferenser. Men här är några av de mest populära spökvandringarna i Stockholm:

Gamla stan: Här kan du ta en vandring genom de smala gränderna i Stockholm gamla stad och höra historier om de mest spöklika platserna, inklusive Riddarholmskyrkan och Stockholms slott.

Djurgården: Djurgården är hem till många av Stockholms mest historiska och spöklika platser, inklusive Skansen och Skogskyrkogården.

Södermalm: Södermalm är en av de trendigare delarna av Stockholm och är hem till många gamla byggnader och platser med en mörk och mystisk historia.

Det är viktigt att notera att spökvandringar i Stockholm är baserade på legend och myt, och de verkliga händelserna som beskrivs under vandringen kan vara överdrevna eller fiktiva.

Jag rekommenderar att du gör lite forskning och läser recensioner från tidigare besökare innan du bestämmer dig för vilken spökvandring du vill gå på.

Arrangerar du spökvandring?

Då har du möjlighet att skapa ett företagskonto hos Vad händer i Sverige och dela allt spännande du arrangerar. Du skapar enkelt och gratis ett konto HÄR