Upptäck mexikansk mat i Hornstull – Välkomna till Calexico’s!

Calexico´s är vår KRAV-certifierade Mexikanska bar och restaurang som har öppet från kl 13.00 alla dagar vädret tillåter. I övrigt har vi självklart öppet inomhus våra ordinarie tider från kl 17.00, tis – lör.

Vi har väldigt gott om utrymme mellan borden både inne och ute.

Hos oss hittar ni Cal-mex köket som till skillnad från tex mex köket inte är så tungt utan mer lutar sig mot hög syra och hetta, tänk lime, chili, koriander, mynta, mycket grönsaker och fisk samt skaldjur och möjligtvis med lite majsbröd till det och du har bilden. Samtliga vegetariska rätter går även att få veganska. Vi har också ett stort tequilautbud och vi anser själva att vi har stans godaste margaritas, men även välvalt vin och öl utbud med mycket ekologiska val. Det vi önskar är inte att ge er fine dining men väl fun dining, i avslappnad miljö och gärna med uppsluppna gäster.

Önskar ni avnjuta maten hemma så finns det take-away att beställa och ni når oss på telefonnummer 08 658 63 50 eller kom förbi restaurangen. Hämtar ni maten själva erbjuds ni 15% rabatt! Annars finns vi även på Foodora och då är det bara att invänta maten hemma.

Boka här

Information

Adress: Hornstulls Strand 4

Datum:
21 april 2020 - 13:00

Vad vill du göra?

Datum