Vad händer i januari

Börja året på ett bra sätt. Vi har letat fram massor av roliga saker som händer åt dig.Härliga stunder med vänner och familj

Ibland är det små enkla saker som ett quiz eller ett roligt spel som skapar härliga minnen tillsammans med nära och kära. Här kommer tips på saker som kommer skapa en trevlig stund.Vad vill du göra?

Datum

Mer om januari i Stockholm

Januari är en månad som ofta är ekonomiskt kritisk för många då jul & nyår tärt på plånboken. Med anledning av det kan det vara intressant med gratis evenemang. I januari brukar många inleda det nya året med träning och påbörja ett hälsosammare liv. I övrigt är det inomhusaktiviteter som lockar de flesta. Teaterkonsertermusikaler är vanliga nöjen under årets första månad och kombineras ofta med en bit mat på någon trevlig restaurang.

Lite kuriosa om januari är det i Sverige förr kallades för torsmånad (se gammelnordiska kalendern). Torsmånad är en förvrängning av torremånad. I Sydsverige och Danmark är namnet istället förknippat med månaden mars och guden Tor.

Anordnar du event i januari?

Om du driver ett företag som anordnar event i januari kan du publicera ditt event via Vad händer i Sveriges företagskonto, det är gratis. När du publicerar via Vad händer i Sverige så kommer du automatiskt med på Vad händer i Stockholm. Skapa företagskonto eller logga in HÄR