Aktiviteter i Stockholms skärgård

Upptäck nya saker att göra i den vackra skärgården utanför Stockholm.

Tips på saker att göra skärgårdenVad vill du göra?

Datum

Tips på aktiviteter i skärgården

Absolut, här är några fler tips på aktiviteter att göra i Stockholms skärgård:

Utforska naturen – Stockholms skärgård har en fantastisk natur och det finns många vackra vandringsleder att utforska. Ta en promenad på en av öarna eller längs kusten och upplev den vackra naturen.

Besök fyrar – Det finns flera fyrar i Stockholms skärgård som går att besöka. Ta en båttur till en av fyrarna och upplev den fantastiska utsikten.

Segla – Att segla i Stockholms skärgård är en fantastisk upplevelse. Det finns många segelbåtar att hyra, både med eller utan skeppare.

Dykning – För den som gillar dykning finns det många fina dykställen i skärgården. Utforska vackra undervattensmiljöer och upptäck nya arter.

Plocka svamp och bär – Skärgården är full av svamp och bär under säsongen. Ta en promenad i skogen och plocka dina egna bär och svampar.

Besök konstgallerier – Det finns flera konstgallerier i Stockholms skärgård där man kan se spännande konst och utställningar. Ett exempel är Artipelag, som ligger på Värmdö.

Prova skärgårdsmat – Skärgårdens matkultur är rik och det finns många restauranger som serverar lokal mat. Prova färsk fisk, skaldjur och andra delikatesser från havet.

Hoppas dessa tips hjälper dig att hitta några roliga aktiviteter i Stockholms skärgård!

Anordnar du aktiviteter i Stockholms skärgård?

Missa inte möjligheten att publicera allt spännande som händer hos er. Via Vad händer i Sveriges företagskonto kan du enkelt dela det ni anordnar utan kostnad. Skapa företagskonto HÄR