Vad händer på Värmdö

Kalender

Idag
I veckan
I helgen
Välj datum
Visa
just nu hittar vi inga evenemang inom denna kategori.

Tips

Spaweekend på Djurönäset

Hitta hit

Värmdö ligger cirka 30-40 minuters bilresa från centrala Stockholm och du tar dig enklast dit via bil eller buss. De flesta bussarna avgår från Slussen på Södermalm.

Mer om Värmdö

Värmdö hittar du i Stockholms inre skärgård och är Sveriges sjätte största ö efter Gotland, Öland, Nacka, Orust och Hisingen. Sommartid är det en populär plats att besöka bland stockholmare och turister och oftast är det närheten till vattnet och de härliga vyerna som lockar. På öarna hittar du flera populära skärgårdskrogar, hamnar, golfbanor och annat trevligt att uppleva. Gustavsberg är centralort i kommunen. En av de populäraste destinationerna är spahotellet Djurönäset där du kan njuta av en romantisk weekend tillsammans med din käraste, ta med vännerna ut på en härlig spaweekend eller kanske anordna en kickoff med dina kollegor?

I Värmdö kommun bor det cirka 41 000 invånare vilket gör det till den 61:a största kommunen i Sverige. Kommunen tillhör både landskapen Södermanland och Uppland beroende på vart man befinner sig på öarna.

Kända profiler från Värmdö innefattar artisten Peter Jöback, skådespelerskan Christina Schollin samt sångerskan Pernilla Wahlgren.