Vandra i Stockholm

Upptäck Stockholm till fots. Sevärdheter, spännande historier och natur är bara några av sakerna du kan upptäcka medan du vandrar.Vad vill du göra?

Datum

Var kan man vandra i Stockholm?

Stockholm erbjuder en mängd vandringsmöjligheter, både inom stadens gränser och i den vackra omgivande skärgården. Här är några förslag på ställen där du kan vandra i Stockholm:

Djurgården: Djurgården är en stor grön oas mitt i Stockholm med en mängd vandringsleder, parker och naturreservat.

Skärgården: Stockholm ligger vid en vacker skärgård med otaliga öar och vandringsleder. Ta en färja ut till någon av öarna och upptäck de vackra omgivningarna på egen hand.

Stockholm älvdalar: Stockholm älvdalar erbjuder en vacker miljö för vandring längs älvarna som rinner genom staden.

Nackareservatet: Nackareservatet är ett naturreservat på Nacka strand, som erbjuder en vacker miljö för vandring och naturupplevelser.

Tyresta Nationalpark: Tyresta Nationalpark ligger bara en kort bilfärd från Stockholm och erbjuder en fantastisk miljö för vandring i den svenska skogen.

Kungliga Djurgården: Kungliga Djurgården är en annan stor parkområde i Stockholm med vandringsleder, trädgårdar och kulturminnen.

Oavsett om du söker en kort promenad i stadsmiljö eller en längre vandring i naturen, erbjuder Stockholm många möjligheter för en vandring.

Arrangerar du vandringsturer?

Då ska du skapa ett företagskonto och börja publicera allt spännande ditt företag arrangerar. Du skapar enkelt och gratis ett konto HÄR