Vegojul- vegetarisk matlagningskurs

Vegojul- vegetarisk matlagningskurs

Det vegetariska julbordet har aldrig varit så hett som nu! Samtidigt som vi vill äta mer hälsosamt & minska ner på det röda köttet & charkprodukterna, blir hållbar & klimatsmart mat allt mer viktigare. Det gröna julbordet är minst lika smarrigt som det traditionella och du kan frossa i alla läckerheter med gott samvete! Kanske är någon familjemedlem vegetarian eller vegan och då är det bra att kunna erbjuda lite fler gröna rätter på julbordet.

Upplägg & innehåll

På den här kursen skapar vi mysig julstämning ihop, dricker glögg och lagar massor med spännande vegorätter för julbordet. Menyn varvar våra mest populäraste julklassiker på julbordet med exotiska juliga bufférätter.

Kursdeltagarna välkomnas av glögg & julfika och får en introduktion till det gröna julbordet.

Dagens meny presenteras och därefter delas recept & förkläden ut. Deltagarna delas in i små grupper och får laga 3-4 rätter som sedan dukas upp till en buffé mot slutet och avnjuts som en gemensam härlig middag.

Lokal

Vi håller till i fräscha & ljusa Matlabbet som ligger ett stenkast från vattnet i centrala Hornstull, Hornstulls Strand 9, Södermalm

Boka här
Taggar:DecemberHornstullJulJulbordKlimatsmartMatkursMatlagningskursSödermalmStockholmVegansk matVegetarisk mat

Information

Adress: Hornstulls strand 9

Pris: 1150 kr

Datum:
10 december 2020 - 17:3012 december 2020 - 11:00

Vad vill du göra?

Datum