Vernissage med glädjefylld konst: Smile or Die!

Välkommen till ett färgstarkt vernissage med glad konst!

Konstnärerna Jens & Caroline Thor samt Stefan Wentzel ställer ut tillsammans mitt på Hamngatan på PUSH, i Gallerian. Med sin färgsprakande och humörhöjande konst sprider de sin glada energi till världen.

Under namnet Thor skapar det äkta paret Caroline och Jens målningar som fångar magiska lyckliga ögonblick mellan människor och djur. Deras stil och inspiration kommer från deras tidigare hemvistelse i peruanska djungeln, visionär konst blandat med sydamerikanska mönster. Deras mål är att förmedla och sprida glädje till världen i allt dem gör genom sin konst och andra interaktiva projekt.

Stefan Wentzel är konstnär och illustratör som använder sig av inspiration från barndom och ungdomen; därför är den rena glädjen och även graffiti från förorten Hässelby han har växt upp i stora inspirationskällor. Konstnären har landat i en stil med en blandning av realism, surrealism, gatukonst, starka färger och en hel del roliga och speciella detaljer. Hans vision med sin konst är att betraktaren ska upptäcka nya saker varje gång de tittar på den, och att det skapar glädje inombords.

Öppettider vernissage:
Lördag 10-18
Söndag 10-18

Välkommen till mingel, skratt, skål och härlig vibe med oss!

Läs mer och anmäl intresse på facebook: Vernissage: Smile or Die!

 

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekomendationer och riktlinjer.

Taggar:AktiviteterFri entréGratisKonstNorrmalmSeptemberStockholmStockholm CityUtställningVernissage

Information

Adress: Hamngatan 37

Datum:
19 september 2020 - 10:0020 september 2020 - 10:00

Vad vill du göra?

Datum