Vikingafestival – res tillbaka i tiden med familj och vänner

Res tusen år tillbaka i tiden och besök en vikingaby i sommar. Du får lära dig allt från smide till runskriftens hemligheter, samtidigt som du njuter av den stämningsfulla naturen. En perfekt upplevelse för familj och vänner.

Under dagen kommer ni lyssna på tidsenlig musik lyssna på spännande historier. Se hur man bodde för ca 1000 år sedan och hur våra skandinaviska förfäder skapade hantverk som smide, ull, och bakning. Under dagen kommer även en runmästare gå igenom hemligheterna bakom den historiska skriften. Det kommer garanterat bli en minnesvärd dag för hela sällskapet.

Pris: 300 kr (för 5 personer)

Denna upplevelse säljs som ett presentkort där ni efter köpet kan bestämma vilka dag som passar ert sällskap bäst. Perfekt som gåva till familjen eller din vän som älskar historier och kanske vikingar i synnerhet.

Praktisk info om vikingaupplevelsen

Denna upplevelse arrangeras i Norrtälje som ligger ca 1 timme med bil norr om Stockholm. Själva upplevelsen håller på i ca 4 timmar och du kan endast göra ditt besök under sommarveckor i juli och augusti. Barn och vuxna i alla åldrar är välkomna

Boka här
Taggar:AugustiFestivalJuliNorrtäljeSommarUpplandUpplevelse.comUpplevelsepresenterUtomhusaktiviteterVikingar

Information

Adress: Se bokning

Pris: 300 kr

Vad vill du göra?

Datum