Vinter i Stockholm

Stockholm kan vara helt underbar på vintern. Här hittar du tips på saker att göra och annat som händer.

Vad vill du göra?

Datum

Vad kan man göra i Stockholm på vintern?

Stockholm under vintern är en magisk tid på året, med kalla temperaturer, snö och vackra vinterlandskap. Här är några förslag på saker du kan göra i Stockholm under vintern:

Skridskor på Kungsträdgården: Kungsträdgården har en stor skridskobana som är öppen under vintern och erbjuder en rolig aktivitet för hela familjen.

Bada i en isvak: Stockholm har många isbadssjöar som är öppna för simning under vintermånaderna.

Besök ett vintermarknad: Stockholm har många vintermarknader som erbjuder en unik shopping- och upplevelse under vintern.

Utforska Gamla stan: Gamla stan i Stockholm är alltid vacker, men särskilt på vintern när gatorna är täckta med snö.

Besök ett museum eller en konsert: Stockholm har många världsklassmuseer och konsertlokaler som erbjuder underhållning och kulturupplevelser under vintern.

Åk skidor eller snowboard i närheten: Stockholm har många ski- och snowboardområden i närheten där du kan åka i vackra vinterlandskap.

Oavsett om du föredrar att vara aktiv eller bara njuta av vintermiljön, erbjuder Stockholm många möjligheter för en minnesvärd vinterupplevelse.

Arrangerar du event på vintern?

Då ska du skapa ett företagskonto och börja publicera allt spännande ditt företag arrangerar. Du skapar enkelt och gratis ett konto HÄR