Whiskyprovning hos Ardbeg Embassy

Vill du lära dig mer om whisky? Med en whiskyprovning hos Ardbeg Embassy i Stockholm kan du göra en djupdykning i den smakrika dryckens värld samtidigt som du samlar på dig kunskap från en erfaren whiskyföreläsare.

TIPS! Passar perfekt för present till fars dag, julklapp eller födelsedagspresent.

Pris: 495 kr, med middag 799 kr.

Tid: ca 1,5 timmar

Ingår: En whiskyexpert som guider dig genom smaker, historia och tillverkning så du ska få en så häftig smakupplevelse som möjligt. Du kommer få provsmaka 5 st utvalda whiskysorter från hela världen.

Händer under whiskyprovningen

Prova 5 olika sorters whisky från olika områden och delar av världen kan du hitta nya favoriter att fylla på förrådet med därhemma. Whiskyprovningen sker dessutom på en av Sveriges bästa whiskykrogar i gemytliga Gamla Stan i Stockholm, och du kan även välja att lägga till en middag efter provningen för en ännu mer fulländad smakupplevelse.

Ardbeg Embassy whiskyprovning

Vad händer under whiskyprovningen?

Du anländer till en av Stockholms mest uppskattade whiskykrogar där en whiskyexpert hälsar dig och ditt sällskap välkommen. Ni kommer göra en djupdykning i whiskyns värld och provningen börjar med en fascinerande genomgång av historia, tillverkningar och smaker. Det är även ett bra tillfälle att ställa frågor till whiskyexperten. Därefter börjar provsmakningen. Whiskyexperten har valt ut 5 whiskysorter från olika områden och delar av världen. Kanske hittar du din nya favoritwhisky?

Mer om Ardbeg Embassy

Ardbeg Embassy hittar du i historiska Gamla stan och har ett unikt pubkoncept. Här finns bland annat 400 olika whiskysorter från hela världen, 25 ölsorter från svenska microbryggerier och köket serverar en kombination av vilt och svensk husmanskost. Både mat och dryck är utvalda med omsorg för bästa möjliga upplevelse.

Ardbeg whiskyprovning

Boka här

Information

Adress: Gamla stan

Pris: 495 kr

Vad vill du göra?

Datum