Youseum Selfie Museum – gå före i kön

Gå före i kön när du besöker en av Stockholms hotspots Youseum, där all fokus är på dig och sociala medier! Här får du en rolig dag full med kreativitet, när du skapar oändliga minnen för dig, dina vänner och familj. Under ditt besök på Youseum får du spela, posera och utforska vinklar, när du tar foton och filmar för ditt sociala mediaflöde. Förstärk din onlinenärvaro och gör dina följare avundsjuka, genom att ta unika bilder för din Instagram och filma de senaste trenderna till TikTok.

Pris: 215 kr

Youseum

Europas största interaktiva sociala medier museum

Våra Heroes kommer efter insläpp välkomna dig till Youseum och visa dig en värld full av sociala medier. Så ta fram kameran och gör dig redo för ditt livs upplevelse. Här kliver du in i de uppslukande rummen och blir en del av de över 25 iögonfallande interaktiva installationerna. Du blir bland annat din egen superstjärna, med huvudrollen i Tonight Show. Du får visa dina coolaste moves på skridskor och besöka Sveriges enda färgstarka Beach Riviera.

Anordna event på Yoseum

Youseum är kända för att arrangera de bästa födelsedagsfesterna och andra tillställningar. Det är ett perfekt ställe att fira födelsedagar på, tillsammans med familj och vänner. Här anordnas också företagsevent, så som kick-offs, företagsfester och PR-event. Låt fantasin och kreativiteten flöda på företaget, genom att besöka Youseum tillsammans.

Youseums historia

Idén föddes i New York när Koen Derks besökte The Dream Machine i Williamsburg, ett instagram-museum. Han återvände sedan till Amsterdam, slog sig ihop med sin kusin och medgrundare Joep Heusschen och öppnade 2019 Youseum Amsterdam. Vilket blev en framgång och de bestämde sig för ett par år senare att expandera internationellt och kom till Sverige, Stockholm och Westfield Mall of Scandinavia.

Ta med dina vänner på en oförglömlig och häftig dag och köp biljett här nedan för att gå före i kön till museet. På Youseum kommer dina konstnärliga färdigheter garanterat att blomstra!

Boka här

Information

Adress: Mall of Scandinavia

Pris: 215 kr

Vad vill du göra?

Datum