Takvandring i Stockholm

Mer om takvandring i Stockholm

Upplev Stockholm på ett unikt perspektiv från stadens takåsar, där du kan se flera mil bort och uppleva en annan sida av Stockholms skönhet som få sett. Du som någon gång har blickat ut över stadens takåsar vet hur vackert det är, tänk dig att kombinera det med pirret i magen av att gå på tak.  Under upplevelsen så får du höra fantastiska historier som utspelat sig i Stockholm genom historien.

Takvandringen utförs av en professionell guide som samtidigt berättar om Stockholms historia. Alla bär säkerhetssele och du behöver ingen klättervana. Allt sker med väldigt hög säkerhet och du får en unik möjlighet att uppleva Stockholms skönhet som du sällan kommer glömma.

Bra att veta gällande takvandring i Stockholm

Takvandringen är helt unik i Europa så du kommer få uppleva någonting utöver det vanliga på Stockholms takåsar. Du kan känna dig trygg gällande säkerheten då alla kommer vara förankrade i ett säkerhetssystem och dessutom är guiderna erfarna och kan hjälpa till med frågor och undringar. Tänk på att använda skor som är lätta att gå i och givetvis får man inte dricka alkohol innan takvandringen.