Weekend i Stockholm

Hitta tips på hur du får en trevlig weekendupplevelse i Stockholm.

TIPS!

Få våra senaste och bästa tips på saker som händer i Stockholm i vårt nyhetsbrev. Där får du:

– Exklusiva rabatter på hotell, restauranger och upplevelser.

– Förhandsinformation om kommande event.

– Spännande nyheter som är på gång i stan.

Här går du med

Vad vill du göra?

Datum

Mer om weekend i Stockholm

Att åka på en stockholmsweekend är inte bara något för personer som inte bor i Stockholm, en stockholmsweekend kan vara minst lika trevlig och underhållande för dig som bor i Stockholm. Runt omkring Stockholm finns massor av härliga getaways som passar kompisgänget, kärleksparet eller familjen som vill komma bort och uppleva något nytt.

Upplev en sann stockholmsweekend

En favorit för många är att åka ut i Stockholm skärgård för några härliga dagar med en fantastisk natur och underbara vyer. Skärgården erbjuder mängder av aktiviteter som passar alla åldrar och intressen. Annars är det vanligaste att man spenderar några dagar i Stockholm City där du hittar shopping, restauranger, barer, kultur, nöjen och annat intressant samt rogivande. För den kulturella finns Stockholms populäraste museum mitt i staden, för den nöjesintresserade går teaterscenerna varma med föreställningar som spelas upp av Sveriges skådespelarelit. För familjen finns mängder av roliga aktiviter för barnen som lekland, badstränder, museum med mera. För kärleksparet finns restauranger, härliga promenadstråk, mysiga barer och härliga vyer att njuta av.

Säljer du weekendpaket?

Missa inte möjligheten att dela alla dina weekendupplevelser via Vad händer i Stockholm. Genom att skapa ett konto på vår systersida Vad händer i Sverige så kan du utan kostnad dela alla era weekendpaket, aktiviteter eller upplevelser. Skapa konto HÄR