Shopping i Stockholm

Fynda, shoppa och hitta nya roliga produkter. Tips på loppis, marknader, mässor och annat kul inom shopping.

Nya shoppingtips

Det finns tyvärr inga evenemang.

Vad vill du göra?

Datum

Mer om shopping i Stockholm

Många är vi som beger oss ut i Stockholm i jakt på nya prylar och bra erbjudanden och med de miljontals turister som varje år besöker staden så är det inte konstigt att det finns enorma shoppingmöjligheter i Stockholm.

Shopping i centrala Stockholm

I Stockholm City hittar du kanske främst Drottninggatan där butikerna ligger intill varandra längs hela gatan. Här hittar du många av de största och mest välkända butikerna till mindre butiker som säljer turistprodukter. I City ligger även Gallerian som är en av stadens mest välbesökta shoppingcenter. De flesta butikerna hittar du i Stockholm City, men om du befinner dig på Södermalm, Kungsholmen eller Vasastan så kommer du inte ha svårt att hitta butiker med spännande produkter.

Shopping i Gamla Stan

Varje dag vandrar tusentals människor genom Gamla Stans trånga gränder. Här hittar du kanske främst butiker för turister men missa inte de små personliga butikerna som säljer hantverk och konst av hög kvalité.

Shopping utanför Stockholm

Utanför Stockholms innerstad ligger flertalet shoppingcenter med hundratals butiker som säljer produkter inom flera kategorier. De mest populära och största shoppingcenters innefattar bland annat Skärholmen Centrum (SKHKLM), Farsta Centrum, Täby Centrum, Kungens Kurva, Liljeholmens Galleria och Nacka Forum.

Loppisar

Ett av de populäraste nöjena inom shopping är loppar som varje år lockar hundratusentals besökare som passar på att fynda eller bara fresta shoppinglusten. Många loppisar som anordnas i Stockholm tillhör Nordens största och vid loppmarknaderna hittar du food trucks som serverar delikatesser från hela världen.