Vad händer på KungsholmenBadplatser på Kungsholmen

Det finns tyvärr inga evenemang.

Vad vill du göra?

Datum

Mer om Kungsholmen

Kungsholmen är en ö i Mälaren och en stadsdel till Stockholm. Stadsdelen ligger i Stockholms innerstad, norr om Riddarfjärden och ön är uppdelad i fem stadsdelar: Kungsholmen, Marieberg, Fredhäll, Kristineberg och Stadshagen. Detta utgör huvuddelen av stadsdelsområde, som även innefattar Essingeöarna.

Bland saker att göra så ligger bland annat Rålambshovsparken i topp, där hittar du en av Stockholms populäraste badplatser, uteserveringar, härliga utsikter, skatepark, barer och annat trevligt. Från parken kan du även promenera längs Norr Mälarstrand bort till Stadshuset och Stockholm City. Längs Norr Mälarstrand kan du njuta av en härlig vy över till Södermalm och Långholmen, samt att du kan stanna till på gatans många restauranger och barer.

Stadsdelen är i övrigt tätt på restauranger med kök från flera världsdelar samt barer som anordnar afterwork och annat trevligt.

Kommunikation

Den vanligaste kommunikationen är tunnelbanans gröna linje som du lätt använder för att både ta dig till och från Kungsholmen, samt runt i stadsdelen. Många bussar passerar även området där Fridhemsplan fungerar som en knutpunkt för flera kommunikationsmedel. Stadsdelen är relativt stor men du tar dig enkelt runt via tunnelbanan eller promenad för den hurtiga.