Barer & pubar i Stockholm

Hitta krogar

Stockholms bästa vinbarer

Stockholms bästa ölbarer

Skybarer

Afterwork

Skärgårdskrogar

Billig öl

Uteserveringar

Sportbarer

Få tips & nyheter från krogar i Stockholm

Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Sidor
Inlägg

Förslag: Uteserveringar, Sportbarer, Afterwork, Ölprovning, Vinprovning, Whiskyprovning, Champagneprovning, Skybarer, Dejtingtips, Restauranger

Mer om barer, krogar och pubar i Stockholm

Vart du än går i Stockholm så kryllar det bokstavligen talar om barer och pubar i Stockholm. Och utbudet är stort där de flesta intressen och smaker hittar något som passar dem. De populäraste platserna för uteliv är Stureplan och Medborgarplatsen som ligger på Östermalm respektive Södermalm. På dessa platser är krogarna och nattklubbarna extra koncentrerade och varje kväll hela veckan går tusentals stockholmare dit för att festa.

Om du är mer intresserade av klassiskt barhäng så finns det mer eller mindre något i varje gatuhörn.

Med sin närhet till vattnet erbjuder även Stockholm flertalet barer med härliga vyer över vatten och på sommaren när uteserveringarna öppnar valfärder stockholmare till dessa krogar för att njuta av vädret, vattnet och något gott att dricka. På sommaren kan du även ta båten ut till någon av Stockholm skärgårds populära skärgårdskrogar.

Framförallt på onsdagar och fredagar är det många barer som kör spännande afterwork-koncept med spelningar, tävlingar eller annat kul som händer. Många barer och pubar anordnar även pubquizar regelbundet vilket är ett populärt koncept för många.

På några ställen i Stockholm hittar du även så kallade skybarer som tar dig till stadens högsta toppar där du njuter av en spektakulär utsikt samtidigt som du äter och dricker gott tillsammans med vänner.