Afterwork i Stockholm

Håll dig uppdaterad på trevliga afterwork-koncept som arrangeras i Stockholm.

TIPS!

Få våra senaste och bästa tips på saker som händer i Stockholm i vårt nyhetsbrev. Där får du:

– Exklusiva rabatter på hotell, restauranger och upplevelser.

– Förhandsinformation om kommande event.

– Spännande nyheter som är på gång i stan.

Här går du med

Vad vill du göra?

Datum

Mer om afterwork i Stockholm

Onsdagar och fredag är de populäraste dagarna för att gå ut med kollegor och vänner för några öl efter en stressig jobbdag. Just onsdag brukar i folkmun kallas för lill-lördag och är den dag i veckan (förutom helgdagar) då det är mest drag på krogar runtom Stockholm. På senare år har även uttryck som lill-fredag (tisdag) myntats vilket ökat intresset att gå ut på krogar och barer fler dagar i veckan.

Geografiskt är Stureplan och Medborgarplatsen två populära platser för en afterwork. Framförallt Medborgarplatsen med sina härliga uteserveringar drar mycket folk under sommaren. Men annars hittar du bokstavligen barer och krogar över hela Stockholm med massor av olika inriktningar och teman som passar alla intressen.

Uteserveringar

Uteserveringar lockar många att gå ut efter jobbet men många väljer också att gå ut för det anordnas pubquizar, spelningar, ölprovningar, sportevenemang och annat intressant i Stockholm. För många stockholmare går man hellre ut på en vardag efter jobbet istället för att festa loss på nattklubbarna under helgen.

Pubquiz som afterwork

Ett annat tips är att gå på pubquiz som anordnas regelbundet av flertalet krogar. Tävla antingen med eller mot dina kollegor / vänner. Se till att vara i god tid så många krogar snabbt blir fullsatta när det vankas quiz.

Arrangerar du en afterwork?

Då ska du skapa ett företagskonto och börja publicera allt spännande ditt företag arrangerar. Du skapar enkelt och gratis ett konto HÄR