Whiskyprovning i Stockholm

Vad vill du göra?

Datum

Mer om whiskyprovning

Uppskattar du en riktigt god whisky men skulle vilja lära dig mer om hur man tar fram olika whiskysorter? Så ska du passa på att ta med dina vänner eller kollegor på Stockholm mest populära whiskyprovningar! På en provning får du lära dig whiskytermer, skillnaden på de olika whiskysorterna Blended, Malt och Lowland och smaka på riktigt fin whisky från hela världen. Hela provningen leds av duktiga whiskyexperter som tar dig på en resa i whiskyns värld.

Här är några av de saker du får lära dig: Whiskybegrepp, whiskyns historia, skillnad på whisky från Skottland, Irland och från Amerika.

Whisky för finsmakaren

Är du frälst av whiskey sen tidigare och vill uppleva något mer exklusivt? Ta med dig några vänner som också är frälst av whiskey och njuta av dyrare och mer exklusiva whiskysorter. På denna whiskyprovning testar du enbart whiskey som kostar över 1000 kr flaskan och denna provning rekommenderas för dig som vill ha det där lilla extra och som vill unna dig lite lyx. På denna whiskyresa får du prova väldigt gamla och vällagrade whiskysorter som är svåra att hitta och därmed väldigt prestigefulla.