Ölprovningar i Stockholm

Hitta spännande sätt att utforska ölens fantastiska smaker.

Ölprovning som present

Ta med vän, kollega eller annan nära och kär och testa nya trevliga ölsorter

Ost- och ölprovning

Det vanligaste är kanske vin och ost, men med rätt kombination är det många som föredrar denna kombination istället.

Läs mer

Klassisk ölprovning

Varför göra det mer komplicerat än det behöver vara? Testa olika ölsorter och hitta nya favoriter.

Boka här

Snus- och ölprovning

Enligt många den mest optimala kombinationen. Testa olika snus och ölsorter och hitta din nya favorit.

Läs mer

Ölprovning i mörker

Låt mörkret förhöja smakupplevelse. När ett sinne försvinner så blir andra sinnen bättre.

Läs mer

Fler öltips

Fler tips till dig som gillar öl

Ölvandring

Gå på pubrunda och provsmaka öl från microbryggerier samt lyssna till intressanta berättelser om drycken.

Läs mer

Billig öl

Tips på ställen i Stockholm som valt att hålla nere ölpriserna.

Läs mer

Tips till ölälskaren

Hitta tips på evenemang, aktiviteter och annat spännande som är på gång inom öl i Stockholm.

Läs mer

Ölexperten tipsar

Låt självutnämnda ölexperter guida dig bland Stockholms ölställen.

Läs mer

Aktuellt inom ölprovningar

Kalender för dig som vill hålla dig uppdaterad kring när ölprovningar äger rum

Idag
I veckan
I helgen
Välj datum
Visa
Just nu hittar vi inga evenemang inom denna kategori. Här är några relaterade evenemang istället.

Mer om ölprovning

Är du en sann ölnjutare som uppskattar riktigt god öl? Du ska du testa att gå på någon av alla ölprovningar och få nya kunskaper från sanna ölproffs! Oavsett om du är nybörjare på öl eller en erfaren öldrickare så kommer du lära dig något nytt. Förutom själva ölprovningen kommer du få insikt i ölets historia, hur man brygger öl och annan intressant information om en av världens mest populära drycker.
Under själva provningen kommer du få testa olika ölsorter och få en förståelse för skillnaden i smaken, på vilket sätt de bryggts samt andra faktorer som påverkar smaken! Både gott och lärorikt!

Ost- och ölprovningar

De flesta oss tänker nog på vin och ost när man ska servera något trevligt till eller efter maten. Kombinationen ost och öl har inte alls fått samma medvetande i den svenska folksjälen, detta betyder givetvis inte att öl och ost inte fungerar tillsammans! Upptäck den fantastiska smakresan som öl och ost kan erbjuda och lär dig vilka ölsorter som passar till olika ostar. Du får testa flera olika ölsorter och olika ostar för att få en egen känsla för vad som fungerar.

Snus- och ölprovning i Stockholm

Kombinera två av de godaste sakerna man kan uppleva i livet, nämligen snus och öl! På denna ölprovning får du lära dig att hitta den perfekta snusblandningen och sedan kombinera snuset med den perfekta ölsorten. Du får lära dig hur du kombinerar olika ölsorter med olika snusblandningar så du upplever den maximala smakupplevelsen.

Snus och ölprovning är verkligen en höjdpunkt för dig som gillar både snus och öl och vill lära dig uppskatta det bästa av två världar och hur man kan kombinera smakerna på bästa möjliga sätt.

Ölprovningar i mörker

Vill du verkligen testa smaklökarna ska du definitivt ta dig an en ölprovning i mörker! För riktiga ölälskare är detta ett måste för ölprovning i mörker går verkligen ut på att känna smaken av varje klunk. Du kommer känna av smaken mycket tydligare då sinnena doft och smak kommer jobba hårdare för att kompensera synen som mer eller mindre är obefintlig i mörkret. Förutom en häftig smakupplevelse får du även lära dig mer om ölets historia och bli guidad av en sann ölkännare.

Prova mjöd

Ta med dig vänner in i en sanna vikingamiljö och drick den klassiska drycken mjöd som är så väl förknippas med vikingatiden. Många av oss ser mjöd som en föregångare till ölet och det kan möjligen vara rätt, men om man tittar på hur man gör mjöd så är det kanske mer korrekt att kalla det för ett honungsvin. Till mjöden blir du serverad en klassisk charktallrik med massor av goda korvar och köttbitar. En häftig upplevelse som du kan berätta om för dina kompisar sen.