Öl- & Ostprovning

Kombinationen av ost och vin är vida känd men det är inte alla som vet att ost och öl kan smaka lika gott tillsammans. Vi provar oss igenom flera goda ostar och ölsorter medan du lär dig hur de matchas bäst.

Vi har hittat följande rabatter på denna upplevelse:

Rabattkod: gugo24
– Ger 20% rabatt hos Upplevelse.com

Pris: 495 kr

Mer om ost- och ölprovning

De flesta av oss kanske inte tänker på ost och öl när vi föreställer oss en god smakkombination, men med rätt kunskaper och fantasi så går det att kombinera dessa till en fantastisk smakupplevelse. Under ost och ölprovningen kommer du få testa både olika ostsorter och ölsorter så du får en förståelse kring hur man kombinerar dessa på bästa sätt. Du kommer även få med dig kunskaper som du kan använda i ditt privata liv när du anordnar middagar med vänner och bekanta, kanske kommer du till och med att föredra ölet framför vinet när du ställer fram ostbrickan?

Bra att tänka på inför besöket

Tänk på att det är åldergräns på 18 år eller 20 år beroende på arrangör. Tänk även på att inte dricka alkohol innan besöket då det försämrar smakupplevelsen. Undvik även parfym eller andra starka dofter, det har också en hämnande effekt på smakerna.

Kombinera eventet med en magisk övernattning

Grand Hotel Saltsjöbaden boende

Njut av ett trevligt event men sätt pricken över i:et med en minnesvärd övernattning hos ett av Stockholm mest klassiska hotell.

Sök hotellrum, hitta aktuella kampanjer och upptäck weekendpaket för alla tillfällen

Boka här
Taggar:AfterworkDryckesprovningFars dagGävleGöteborgKarlstadLinköpingMalmöMors dagÖlprovningÖrebroÖstergötlandOstprovningSkåneStockholmUpplevelse.comUpplevelsepresenterUppsalaVärmlandVästeråsVästmanlandVästra Götaland

Information

Adress: Flera adresser

Pris: 495 kr

Vad vill du göra?

Datum