Självguidad Spökvandring & Tidsresa i Gamla Stan för hela familjen!

Historisk Spökvandring För Nyfikna Barn & Modiga Vuxna – Video Quiz Ingår!

Nu kan du äntligen uppleva den läskigaste historiska ljudvandringen – helt i din egen takt! Gå i Gamla Stans mörka gränder och upplev en spökvandring fylld med historiska spöken, skrämmande skrönor, hårresande händelser!

Var med när två barn från idag helt plötsligt får möjligheten att resa tillbaka i tiden och uppleva Gamla Stan som den var förr – utan mobiler och elektriskt ljus…


Google Recension:

”- Bästa stadsvandringen i Gamla Stan! Superspännande audioguide som gör historien levande! Kul och annorlunda fakta och barnen tyckte det var en hisnande upplevelse!”

Boobie Verhulst

Ladda ner Gamla Stans Guide App och gå in i Stockholms mörka historia.  Den ruskigaste familjeaktiviteten i Gamla stan! En självguidad spökvandring och rysligt kul tidsresa med historiska gengångare & hiskeliga historier – videoquiz ingår!

• Var med på maskeradbalen på operan en ruskig vårkväll 1792…

• Möt bödeln i Gamla Stan!

• Vilka är det som gräver i marken vid Lilla Nygatan?

• Du är med på danska kung Kristians fantastiska fest men plötsligt hör du att de tunga trädörrarna slår igen! Du står sedan med i folksamlingen vid Stortorget 1520 när en av de värsta och blodigaste händelserna i Gamla Stans historia utspelar sig.

• Hör du sången? Vilka är det som spökar i valven…

Det och mycket, mycket mer får du höra under de 11 historiska händelserna som du är med om!

Förutom den dramatiserade historiska audioguiden får du dessutom massor med spännande och annorlunda tips för hela familjen Gamla Stans Guide App (GPS karta ingår). Följ med och upptäck Gamla Stans hemligheter i modern tid!

Upptäck mysiga caféer, unika affärer & bra restauranger med Gamla Stans Guide App!

Vad kostar det och hur bokar jag?

Ladda ner enkelt ”Gamla Stans Guide App” från App Store eller Google Play. Du kan använda appen året runt i alla väder och vid alla tider och du bestämmer själv när du vill ta en paus. Vi rekommenderar att använda appen tidig morgon eller när det böljar mörkna för bästa upplevelse.

Du använder dina egna hörlurar & familjedelning går att använda på Google Play.

Pris : 149kr

Spökvandring Stockholm QR kod Google PlayGamla Stans Guide App - QR kod App Store

 

Direkt Gamla Stans Guide App – App Store

Direkt Gamla Stans Guide App – Google Play

Spöken & Gastar från historien!

När du går vår spökvandring och lyssnar på vår dramatiserade audioguide kommer du att höra röster från det förflutna. Vilka är de oroliga själar som du riskerar att möta i skydd av mörkret i Gamla Stan? Här får du höra historier som förklarar bakgrunden om de ”osaliga andar” som rör sig i Gamla Stan.

Rolig Quiz med garanterad belöning i slutet!

Efter att ha gått vår ljudvandring i Gamla Stan kan du testa dina kunskaper med vår kluriga quiz!  Men frågan är – vem klarar tio rätt på första försöket…

• Självklart väntar en belöning i slutet av frågesporten.

 

 

Hur fungerar det?

Vår audioguide tar dig med på en tur tillbaka i historien där du får reda på hiskeliga hemligheter & finurlig fakta på ett lätt, engagerande och modernt sätt. En dramatiserad ljudvandring med mycket bilder där du upplever de viktigaste händelserna och de mest spännande platserna i Gamla Stan men även annorlunda människoöden, lukter och garanterat spöken från de förflutna.

• Audioguiden går att använda i alla väder, året runt! Självklart rekommenderar vi att du använder vår spökaudiotur när det är mörkt!

• Vår unika audioguide är ett fantastiskt sätt att lära sig mer om både Gamla Stan och Sveriges historia – berättat på ett dramatiserat, modernt och spännande  sätt! Dessutom fylld med spännande bilder, länkar och information.

• Klurig Quiz med nedladdningsbar överraskning!

• Lika spännande för barn (från 6 år), tonåringar, vuxna, familjer och pensionärer!

• Guideturen i och kring Gamla Stan är 2,2 km lång (tar ca. 1 1/2 tim.) och har 11 händelser markerade på en GPS styrd karta som enkelt visar dig precis var du är och hur du ska gå för att komma till nästa stopp.

• Händelserna startar automatiskt när du närmar dig – enkelt!

• Blir det för otäckt kan du kan stanna och ta en paus när du vill. Du bestämmer själv när du vill sätta igång igen – tryck bara på playknappen! Du kan till och med dela upp den självguidade turen över flera dagar om du vill!

• I din audioguide hittar du också all annan information du kan behöva som besökare i Gamla Stan. Alltid aktuell info om lokaltrafik, väder, toaletter, museum med anknytning till guideturen (med och utan inträde) larmnummer och mycket, mycket mer spännande info, allt med direktlänkar!

• Du behöver en mobil eller padda. iOS el. Android fungerar lika bra. Du använder egna hörlurar eller högtalare.

Vill du veta mer? Du hittar oss på www.spökvandringstockholm.se

 

Boka här

Information

Adress: Gamla Stan, Stockholm

Boka: Ladda ner från App Store & Google Play!

Pris: 149,00 kr

Vad vill du göra?

Datum