Vad händer i Stockholm i helgen

Inga planer för helgen? Här hittar du tips på event, aktiviteter och annat kul att göra.Härliga stunder med vänner och familj

Ibland är det små enkla saker som ett quiz eller ett roligt spel som skapar härliga minnen tillsammans med nära och kära. Här kommer tips på saker som kommer skapa en trevlig stund.Vad vill du göra?

Datum

Vad händer i Stockholm i helgen

Varje helg händer det en massa roliga saker i Stockholm och genom vår evenemangskalender kan du hålla dig uppdaterad om Vad som händer i Stockholm i helgen. Vi tipsar om mängder med saker att göra i Stockholm i helgen. Bio, konserter, teaterföreställningar, kryssningar, party, museum, musikaler och annat spännande att se och uppleva i Stockholm i helgen. Vi ger förslag på aktiviteter och evenemang för alla åldrar, intressen och behov. Missa inte heller att hålla dig uppdaterad via vår Facebooksida där vi också ger tips på saker att göra i Stockholm. Vi hjälper dig hålla koll på vad som händer i Stockholm i helgen och andra dagar i veckan.

Publicera event & aktiviteter

Driver du företag som anordnar event eller aktiviteter? Då kan du dela alla era event, erbjudanden och nyheter via vårt företagskonto.

Publicera event HÄR