Träning i Stockholm

Vad vill du göra?

Datum

Mer om träning i Stockholm

Stockholm är en stad med stora möjligheter till träning, såväl inomhus som utomhus. Utöver klassiska gym har antalet utegym ökat kraftigt de senaste åren. En positiv utveckling som bidrar till en bättre folkhälsa. Utegymen finns på alla möjliga platser i Stockholm. Du kan hitta dem i de flesta stadsdelar, t.ex. Vasastan, Södermalm, och även i förorterna.

Löpning är också något som är populärt i Stockholm. Det arrangeras många lopp varje år, Midnattsloppet, Stockholm Marathon, Lidingöloppet är några av de kändaste. Några fina löpar/promenadstråk är Årstaviken, Hellasgården, Djurgården.

Var kan man träna i Stockholm?

Det finns många ställen där man kan träna i Stockholm. Här är några förslag:

Gym: Det finns många gymkedjor i Stockholm, såsom Friskis & Svettis, SATS och Actic, där du kan träna styrketräning, konditionsträning och gruppträning.

Parker och utomhusgym: Stockholm har många parker och utomhusgym, såsom Kungsträdgården, Rålambshovsparken och Sickla Park, där du kan träna fritt eller delta i ledda träningspass.

Idrottshallar och simhallar: Staden har också många idrottshallar och simhallar, såsom Eriksdalsbadet och Stora Mossen, där du kan spela basket, volleyboll, simma eller delta i andra aktiviteter.

Yoga- och meditationsstudios: Det finns många yoga- och meditationsstudios i Stockholm, som Yoga Yama och YogaPlus, där du kan utöva yoga, meditation och andra mindfulness-baserade träningsformer.

Dessa är bara några få exempel, det finns många fler ställen att träna i Stockholm, så välj den som passar bäst för dina träningsbehov och intressen.

Arrangerar du träningsevent?

Då ska du skapa ett företagskonto och börja publicera allt spännande ditt företag arrangerar. Du skapar enkelt och gratis ett konto HÄR