Saltyoga hos Stockholm Saltspa & Yoga

Kom ner i varv och upplev saltyoga hos Stockholm Saltspa & Yoga. Behöver du, eller kanske en vän, lite extra avslappning? Gör ett besök på Stockholm Saltspa & Yoga och upptäck de välgörande effekterna av salt. Med upplevelsen saltyoga hos Stockholm Saltspa & Yoga känner du av de stärkande effekterna av yoga i kombination med saltets välgörande egenskaper.

Pris: fr 385 kr / person

Varaktighet: Cirka 1 ½ timme

Ort: Stockholm

Övrig information: Bekväma kläder rekommenderas. Är du frusen av dig bör du ha långärmat. Kom gärna ca 15 minuter innan utsatt tid och kom ihåg ett hänglås.

Saltyoga hos Stockholm Saltspa & Yoga

Det här händer under saltyogan

På Stockholm Saltspa & Yogas får du välja mellan alla saltyogaklasser, som bland annat yinyoga, meditation, yoga nidra eller pranayama. Du kommer känna hur luften i rummet underlättar andningen och får musklerna att slappna av. Yogapasset sker i ett rum täckt i gnistrande bergsalt från golv till tak och här är det närmast som att vara på en strand. Fast med salt i stället för sand mellan tårna. En lugn och skön oas för din kropp och ditt välbefinnande.

Mer om Stockholm Saltspa & Yoga

Kliv in i lugnet hos Stockholm Saltspa & Yoga som med sitt centrala läge i Gamla Stan, är en avslappnad kontrast till bruset utanför. Det är också en av landets få anläggningar som erbjuder salt- och ljusbehandling, samt olika typer av yoga i saltrummet. Här finns också olika terapeutiska behandlingar såsom massage och akupressur. Stockholm Saltspa & Yoga är de enda i sitt slag i Stockholms stad och har hjälpt många besökare som dragits med exempelvis andningsbesvär och allergier.

Bjud med dig din vän och upplev tillsammans denna avslappnande och sköna stund hos Stockholm Saltspa & Yoga. Ni kommer definitivt komma ut med ny energi och en härlig känsla i kroppen efter yogapasset! Stockholm Saltspa & Yoga hälsar er varmt välkomna!

Kombinera eventet med en magisk övernattning

Grand Hotel Saltsjöbaden boende

Njut av ett trevligt event men sätt pricken över i:et med en minnesvärd övernattning hos ett av Stockholm mest klassiska hotell.

Sök hotellrum, hitta aktuella kampanjer och upptäck weekendpaket för alla tillfällen

Boka här

Information

Adress: Gamla Stan

Pris: 385 kr

Vad vill du göra?

Datum