Evenemangskalender

Hitta roliga saker som händer idag, i veckan eller på specifika datum. Här samlar vi aktuella tips kring vad som händer i Stockholm.

TIPS! Vill du hänga med när det kommer nya roliga event till Stockholm? Då kan du gå med i vår privata Instagramgrupp där vi delar massor av spännande nyheter. Här går du med

Vad vill du göra?

Datum

TIPS!

Få våra senaste och bästa tips på saker som händer i Stockholm i vårt nyhetsbrev. Där får du:

– Exklusiva rabatter på hotell, restauranger och upplevelser.

– Förhandsinformation om kommande event.

– Spännande nyheter som är på gång i stan.

Här går du med

Mer om evenemangskalender – Vad händer i Stockholm

Håll dig uppdaterad om Vad som händer i Stockholm idag, i veckan, i helgen eller någon specifik dag. Vi tipsar om afterwork, konserter, teaterföreställningar, kryssningar, party, museum och annat spännande att se och uppleva i Stockholm. Här hittar både stockholmare som bott här hela livet och turister något att göra. Vi tipsar om aktiviteter för alla åldrar, intressen och behov. Missa inte heller att hålla dig uppdaterad via vår Facebooksida eller vårt nyhetsbrev där vi löpande tipsar om aktuella saker att göra i Stockholm.

Tipsa om evenemang & aktiviteter

Driver du företag så kan du skapa konto på Vad händer i Sverige och dela alla dina event, aktiviteter och erbjudanden. Via Vad händer i Sveriges delas dina event automatiskt till Vad händer i Stockholm.

Här kan du tipsa om evenemang.