Sightseeing i Stockholm

Tips på sightseeing. Hitta spännande och trevliga sätt att upptäcka vackra Stockholm

Vad vill du göra?

Datum

Mer om sightseeing i Stockholm

Stockholm är en av världens vackraste städer enligt många och vare sig du bor i Stockholm eller besöker staden kan det alltid vara trevligt att se staden från nya vinklar och uppleva Stockholm från dess bästa sida. Med sightseeingen får du inte bara uppleva Stockholms fantastiska vyer, då får även möjlighet att lära dig ny fakta om staden och dess historia som du inte kände till tidigare.

Med sin mångsidighet har Stockholm mycket att se och uppleva som passar de flesta intressen. Exempelvis kan du gå på en ölvandring i Gamla Stan samtidigt som du bekantar dig med stadsdelen historia, du kan ta med familjen på en båttur runt Stockholm eller ta dig runt med spännande fordon som amfibiebuss eller segway.

Vad borde man se i Stockholm?

Stockholm är en vacker och livfull stad med många sevärdheter att upptäcka. Här är några av de mest populära attraktionerna i Stockholm:

Gamla stan: Gamla stan är den historiska delen av Stockholm och är känd för sina smala, kullerstensbelagda gator och vackra byggnader. Du kan besöka Kungliga slottet, Storkyrkan och Nobelmuseet.

Skansen: Skansen är en av världens äldsta friluftsmuseer, och det erbjuder en unik inblick i den svenska kulturarvet med byggnader, traditioner och arbetssätt från hela landet.

Abba The Museum: För fans av Abba, är detta museum en måste-se plats. Du kan se deras kostymer, instrumetner och utforska deras musikkarriär.

Fotografiska: Det här är ett av världens ledande fotografimuseer, och det erbjuder en omfattande samling av fotografisk konst från hela världen.

Djurgården: Djurgården är en av Stockholms mest kända parker och en av de mest besökta turistdestinationerna. Du kan besöka Skansens friluftsmuseum, det Nordiska museet och den vackra Rosendals trädgården.

Dessa är bara några av de många sevärdheter som Stockholm har att erbjuda. Upptäck allt som den här vackra staden har att erbjuda och skapa minnen för livet.

Arrangerar du sightseeing i Stockholm?

Då kan du publicera allt trevligt ni arrangerar via vårt företagskonto. Du kan publicera alla era aktiviteter och event utan kostnad. Här skapar du konto