Kajak i Stockholm

Tips på utflykter och olika ställen där du kan ge dig ut med kajak.

Vad vill du göra?

Datum

Mer om kajak i Stockholm

Stockholm erbjuder massor av möjligheter att paddla kajak med alla sina vattenresurser. Här kan du upptäcka magiska vyer, historia, natur och allt som skapar en minnesvärd upplevelse.

Många passar på att paddla kajak mitt inne i Stockholm City. Upptäck landmärken, sevärdheter och ikoniska vyer från din kajak. Paddla gärna på kvällen för att se solen gå ner över ikoniska stockholmsvyer.

Kajak i Stockholms skärgård

De flesta tar sig ut i Stockholms skärgård för att upptäcka naturlivet. Exempelvis Dalarna och Vaxholm är två populära kajakplatser, men du kan hitta uthyrare på många av öarna i skärgården. Passa även på att övernatta i tält eller campingplatser för att få en sann naturupplevelse. Det är något magiskt i att vakna till fågelkvitter och sätta på kärlet och koka morgonkaffet och känna lugnet passera genom kroppen.

Arrangerar du kajakturer?

Missa inte möjligheten att publicera dina turer och aktiviteter via Vad händer i Sveriges företagskonto (du kommer automatiskt med på Vad händer i Stockholm). Via företagskontot kan du gratis lägga upp dina aktiviteter. Skapa företagskonto HÄR