Kajakpaddling i solnedgången med picknick

Upplev Stockholm från ett annat perspektiv när du kajak runt staden med solen som går ner över horisonten framför dig. Börja din tur med en grundläggande paddel och säkerhetsinduktion på land innan du börjar din tandemkajak genom staden.

Koppla av och njut av din kajak när du lyssnar på intressanta berättelser och information från din guide. Stanna för en paus och njut av en utsökt ekologisk picknick och kanske till och med ta ett dopp i Mälaren. Möt spektakulära vyer när du passerar vid Långholmen, Södermalm, Gamla Stan, Kungsholmen och Lila Essingena.

Välj den här turen om du vill hålla ditt ekologiska fotavtryck så lågt som möjligt. Med en policy om nollavfall, ekologiska snacks och miljövänlig utrustning kan du njuta av din semester utan att oroa dig för din miljöpåverkan. Varje turné har i genomsnitt 2-5 personer per guide för att garantera en personlig och säker upplevelse.

Kombinera eventet med en magisk övernattning

Grand Hotel Saltsjöbaden boende

Njut av ett trevligt event men sätt pricken över i:et med en minnesvärd övernattning hos ett av Stockholm mest klassiska hotell.

Sök hotellrum, hitta aktuella kampanjer och upptäck weekendpaket för alla tillfällen

Boka här

Information

Adress: Långholmen

Pris: 1100 kr

Vad vill du göra?

Datum