Vinterkajakpaddling med lunch

Det finns inget som att ha Stockholms vattenvägar för dig själv. Under vintern, när vattnet inte är fruset och upptagen med skridskoåkare, står vattenvägarna tysta och fridfulla, vilket är perfekt för en uppfriskande paddel. Kajakdockan ligger mitt i hjärtat av staden bara några få steg från stadens viktigaste landmärken.

Händer under kajakturen

Din kajaktur är en lokal som är kvalificerad och erfaren när det gäller Stockholms vattenvägar. I början av turnén byter du till en torrdräkt. Därefter kommer din instruktör att gå igenom några grundläggande paddlingstekniker och säkerhetsinformation innan du ger dig ut på ditt vinteräventyr.

Njut av en lugn sightseeingspad som ger ett unikt perspektiv när du ser huvudstaden från din kajak. För att säkerställa att du håller dig varm serveras en rejäl lunch under turnén samt varma drycker. Din guide kommer att dela insikter om Stockholms historia och samtidigt visa dig de bästa platserna.

Pris: 1190 kr / person

Kajak vinter stockholm

Kombinera eventet med en magisk övernattning

Grand Hotel Saltsjöbaden boende

Njut av ett trevligt event men sätt pricken över i:et med en minnesvärd övernattning hos ett av Stockholm mest klassiska hotell.

Sök hotellrum, hitta aktuella kampanjer och upptäck weekendpaket för alla tillfällen

Boka här

Information

Adress: Adventure café

Pris: 1190 kr

Vad vill du göra?

Datum