Mars i Stockholm

Hitta tips på event och aktiviteter att göra i mars.Härliga stunder med vänner och familj

Ibland är det små enkla saker som ett quiz eller ett roligt spel som skapar härliga minnen tillsammans med nära och kära. Här kommer tips på saker som kommer skapa en trevlig stund.Vad vill du göra?

Datum

Vad händer i mars

Nu börjar förhoppningsvis våren göra sig påmind i Stockholm men än är det för tidigt att ge sig ut på stadens gator och torg, om du inte vill gå på en intressant stadsvandring? Missa inte tipsen på saker att göra under sportlovet som äger rum i mars. Hitta även tips på restauranger och weekendupplevelser, kanske ger du bort en kärleksfull upplevelsepresent?

Under månaden så arrangeras löpande konserter, kryssningarafterwork och andra nöjen dit du kan gå med vänner, familj, kollegor eller andra nära och kära. Vi på Vad händer i Stockholm önskar alla en fantastiskt härlig månad med mycket skoj och skratt.

Mycket nöje!

Anordnar du event eller aktiviteter i mars?

Då har du möjlighet att publicera allt spännande ni arrangerar via Vad händer i Sveriges företagskonto. Du publicerar helt gratis och du kan lägga till obegränsat antal arrangemang. Skapa konto HÄR