Vår i Stockholm

Tips på aktiviteter, evenemang och annat kul att göra under våren.

Vad vill du göra?

Datum

Mer om vår i Stockholm

Vår för oss på Vad händer i Stockholm sträcker sig från mars slut till slutet på maj, däremellan händer massor av roligt i Stockholm som vi kommer tipsa om. Du kan bland annat se fram emot uteserveringspremiärer, konserter både inom- och utomhus, festivaler, kryssningar och massor av annat kul. Här hittar du tips för alla åldrar och intressen.

Ha en härlig vår önskar Vad händer i Stockholm!

Vad är det bästa med våren i Stockholm?

Våren i Stockholm är en underbar tid på året, med ljusa dagar och vackra blomster som börjar visa sig. Här är några av de bästa sakerna med våren i Stockholm:

Natur: Våren i Stockholm är en av de mest vackra tider på året, när naturen vaknar till liv med blommor och grönska.

Vädret: Våren i Stockholm brukar ha milda temperaturer och soligt väder, vilket gör det till en perfekt tid för utomhusaktiviteter som vandring och cykling.

Festligheter: Våren är en tid för fest och firande i Stockholm, med många kultur- och musikevenemang som tar plats utomhus.

Mat och dryck: Våren är en tid för nya smaker och upplevelser, med många restauranger och caféer som börjar servera friska och färska rätter.

Upptäcka staden: Våren är en bra tid att utforska Stockholm, när staden är ljus och livlig efter en mörk vinter.

Oavsett om du är en lokal eller en besökare, erbjuder våren i Stockholm många möjligheter för en minnesvärd upplevelse. Så ta en promenad, besök en park eller prova nya matställen, och upplev allt det vackra och spännande som våren i Stockholm har att erbjuda.

Anordnar du event under våren?

Då har du möjlighet att utan kostnad publicera alla roliga event eller aktiviteter ni anordnar via vårt företagskonto. Smidigt och enkelt. Vi hjälper dig sen nå ut till rätt målgrupp och ser till att du hittar kunder.

Skapa konto HÄR