Teater i Stockholm

Tips på föreställningar och annat passande för ett teaterbesök i Stockholm.

TIPS!

Få våra senaste och bästa tips på saker som händer i Stockholm i vårt nyhetsbrev. Där får du:

– Exklusiva rabatter på hotell, restauranger och upplevelser.

– Förhandsinformation om kommande event.

– Spännande nyheter som är på gång i stan.

Här går du med

Vad vill du göra?

Datum

Mer om teater i Stockholm

Stockholm erbjuder fantastiska möjligheter att uppleva teater, både stora bekostade föreställningar såväl som mindre och intima. Det finns flertalet teaterscener både stora som små och du kan säkerligen hitta något som intresserar dig och dina vänner, familj eller partner. Några av Sveriges mest kända skådespelare uppträder i Stockholm varje vecka och föreställningarna håller hög klass.

Stockholm har många av Sveriges mest historiska och högaktade teaterscener som erbjuder en upplevelse i sig att besöka. Kombinerat med världsberömda föreställningar och duktiga skådespelare kommer du få ett minne för livet. De flesta stora teaterscenerna hittar du i Stockholm City med närhet till tunnelbana och övriga kommunikationer.

Bland de mer kända scenerna i Stockholm hittar du bland annat Oscarsteatern, Södra Teatern, China Teatern, Dramaten, Drottningsholms Slottsteater med flera. Många av de nämnda teatrarna har anor som sträcker sig hundratals år tillbaka i tiden. Missa inte heller de mindre intima scenerna där skådespelare och besökare kommer nära varandra.

Arrangerar du teaterföreställningar?

Du ska du vara med och dela allt spännande som händer hos er via Vad händer i Sveriges företagskonto. Via företagskontot kan du publicera allt ni anordnar utan kostnad och har möjlighet att komma med i massor av guider som exempelvis denna. Skapa konto HÄR