Nöjen i Stockholm

Hitta tips och inspiration på roliga nöjen att göra i Stockholm.

Härliga stunder med vänner och familj

Ibland är det små enkla saker som ett quiz eller ett roligt spel som skapar härliga minnen tillsammans med nära och kära. Här kommer tips på saker som kommer skapa en trevlig stund.

Musikaler

Guide till Stockholms musikaler.
Visa fler

Det finns tyvärr inga evenemang.

Party

Festa och sena kvällar. Hitta tips på vad som händer i Stockholms partyliv.
Visa fler

Teater

Upptäck Stockholms rika teaterliv och vad som är på gång.
Visa fler

Standup

Håll dig uppdaterad på standup-föreställningar i staden.
Visa fler

Nöjen som är gratis

Den kostnadsmedvetna får tips på evenemang som inte kostar skjortan.
Visa fler

Bio

Hitta trevliga och spännande bioevenemang.
Visa fler

Upplevelser

Hitta spännande och fartfyllda upplevelser i Stockholm.
Visa fler

Matprovningar

Upptäck nya smaker. Kombinera med dryck eller prova bara maten.
Visa fler

Vad vill du göra?

Datum

Mer om nöjen i Stockholm

I Stockholm hittar du det mesta som nöjesliv har att erbjuda. Du hittar omtalade barer, berömda restauranger, dans från hela världen och klassiska teaterföreställningar med Sveriges skådespelarelit.

Det mesta av nöjeslivet är fokuserat runt Stureplan på Östermalm samt Götgatan / MedborgarplatsenSödermalm. Stureplan och Östermalm är oftast förknippat som stället där de rika och berömda festar ända in till småtimmarna på de flertalet nattklubbar som ligger i området. Södermalm och Medborgarplatsen är mer förknippat med hipster, akademiker och arbetare.

Konserter

Varje år kommer världsberömda artister till Stockholm där de oftast uppträder på Stockholms två stora arenor nämligen Friends Arena i Solna samt Tele 2 Arena som ligger precis utanför Södermalm. Men varje kväll året om spelar massor av artister på krogar och klubbar runtom i Stockholm.

Läs mer om konserter

Kryssningar

Mitt från centrala Stockholm avgår flertalet kryssningsbåtar som tar dig över och runt Östersjön. Vissa tar tillfället i akt och kliver i Finland, Estland eller på Åland. Medan många andra festar loss och kliver aldrig av kryssningsfartyget. Kryssningarna lockar varje dag tusentals resenärer till de olika rederierna.

Förutom de populära östersjökryssningarna avgår även flera skärgårdsbåtar som tar dig runt Stockholm skärgård medan du njuter av en härlig buffé, brunch eller annan måltid.

Läs mer om kryssningar

Vi hoppas du hittar massor av roliga nöjen!

Arrangerar du nöjesevent?

Då ska du skapa ett företagskonto och börja publicera allt spännande ditt företag arrangerar. Du skapar enkelt och gratis ett konto HÄR