Kryssningar i Stockholm

Hitta tips på kryssningar som tar dig runt i Stockholm skärgård eller över Östersjön.

Nya kryssningsrabatter

Det finns tyvärr inga evenemang.

Vad vill du göra?

Datum

Mer om kryssningar i Stockholm

Kryssningar är ett av de populäraste nöjena bland stockholmare och en stor orsak till varför folk söker sig till Stockholm överhuvudtaget. Från Stockholm utgår flera rederier som antingen tar dig över och runt Östersjön eller tar dig runt Stockholm skärgård eller Mälaren.

Oavsett vilket fartyg du åker med så är kryssningarna en populär familjeaktivitet där framförallt de större fartygen som ägs av bland annat Viking Line, Birka Cruises och Tallink Silja anordnar flertalet aktiviteter för barnen. På de större fartygen kan du besöka flertalet restauranger, shoppa taxfree, spela bingo, låta barnen leka i lekland eller sitta i baren och ta en öl. Fartygen avgår varje dag från centrala Stockholm så det är bara att hoppa på. Kryssningarna med de större fartygen pågår minst i 24 timmar.

Kortare kryssningar

Om du föredrar en kortare kryssning så kan du ta dig genom Stockholm skärgård under några timmar. Samtidigt serveras brunch, lunch, dryck och annat gott. Under turen kan du ta del av fantastiska vyer och uppleva skärgårdens härliga natur.

Många människor passar även på att festa loss på fartygen. Framförallt är det Viking Line och Tallink Siljas kryssningar som fredagar och lördagar lockar tusentals människor som vill festa tillsammans med vänner. På fartygen anordnas konserter, nattklubb med dj och andra aktiviteter som lockar den partysugna.

Arrangerar du kryssningar?

Du ska du vara med och dela allt spännande som händer hos er via Vad händer i Sveriges företagskonto. Via företagskontot kan du publicera allt ni anordnar utan kostnad och har möjlighet att komma med i massor av guider som exempelvis denna. Skapa konto HÄR